V

מרק עדשים אדומות

המצרכים:
• 1 כוס עדשים אדומות אורגניות (ניתן לשלב גם עדשים חומות או ירוקות).
• 4 כוסות מים
• 1 גזר
• 1 בצל
• 2 כוסות דלעת, חתוכה לקוביות
• 2 כפיות כמון
• 2 כפיות מלח
• 2 שיני שום כתושות
• 1 כפית כורכום
• פטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:
חותכים גס את הבצל והגזר, בוררים היטב את העדשים ושוטפים. מערבבים עם המים ומביאים לידי רתיחה. אם נוצר קצף- מורידים בכף. מנמיכים את האש, מוסיפים את הירקות והתבלינים. מבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהתערובת סמיכה.
לאחר שהמרק מוכן, מקשטים בפטרוזיליה/ כוסברה.

ניתן להגיש עם לחם כפרי וגבינה.

Go to top