מלח נפוץ מאוד ומשמש הן לתיבול המזון והן בתהליכי ההכנה והשימור שלו. בתקופות עתיקות המלח היה יקר ולא היה זמין לכולם. כיום בעולם המערבי, תעשיית המלח מפותחת ונגישה לכולם. יחד עם זאת, רוב המלחים התעשייתים מכילים תוספות כימיות למניעת התגבשות והלבנת המלח. יש לציין, שמלח מכיל כמות גבוהה של נתרן ולכן רצוי להמעיט בצריכתו.

לנו ברשת "אניס" חשוב להציע לקהל לקוחותינו מבחר איכותי, טבעי של מלח. כמו כן, ניתן למצוא אצלנו תחליפים שונים דלים בנתרן. בנוסף, אצלנו ישנו מגוון רחב של אבקות מרק טבעיות המבוססות על חומרים טבעיים ומופקות מתבלינים, כגון: סלרי, פטרוזיליה, בצל, שום ועוד. אבקות אלו אינן מכילות: מוצרים מן החי, מונוסודיום גלוטומט(MSG), חומרים משמרים וצבעי מאכל.

Go to top